Locatie

Kamphuis

Het kamphuis in Vierhouten is een prachtige plek die al ruim 100 jaar gebruikt wordt als trefpunt voor allerlei ontmoetingen. Ook voor ons doel, een motortreffen, is het bijzonder geschikt. Het geheel ligt in een bos perceel net buiten het dorp. Je krijgt er het gevoel dat je even uit de hectiek van het bestaan bent.

Het huis heeft vier slaapvertrekken er zijn voorzieningen om te koken en te wassen. Er is een gezellige huiskamer met een openhaard die we op de avonden aanmaken.
Je kunt binnen slapen, maar voor de liefhebbers is er een veld om je tent op te slaan. Dit heeft ongeveer de afmeting van een voetbalveld. Als je wat afzondering wilt kun je ook alleen in een hoekje gaan staan. Het terrein is omgeven door een raster. Van wilde zwijnen zul je (waarschijnlijk) geen last hebben.

Ook voor je camper is er genoeg plek te vinden.
De motorfietsen, vooral de oudjes, die naar dit treffen komen kunnen s’nachts binnen in een grote schuur veilig en droog staan.

Adres:


Nunspeterweg
72
8076 PD Vierhouten

Route naar het Kamphuis:

Vanaf de A28.
Afslag Nunspeet / Elspeet, richting Elspeet. Na ± 3 kilometer linksaf, richting Vierhouten. Na ± 2 kilometer net voor hotel “De Mallejan” linksaf.

Vanaf de A50.
Afslag Vaassen / Terwolde, richting Vaassen Emst. In Emst op de rotonde linksaf (3/4), richting Vierhouten. In Vierhouten de weg volgen en rechts aanhouden, richting Nunspeet. Net buiten Vierhouten het bospad in net na hotel “De Mallejan”.

het kamphuis

keuken

woonkamer

slaapzaal

muur detail

Motor stalling